Aktie Terrasoverkapping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een terrasoverkapping verlengt uw buitenseizoen.

Een terrasoverkapping van M.V.M Zonwering verlengt uw buitenseizoen en houdt uw kostbare meubelen droog.bovendien zijn de overkappingen eenvoudig uit te breiden met vele extra opties.             

Lekker lang buiten genieten

Met terrasoverkappingen van M.V.M Zonwering geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Daarnaast biedt de constructie van aluminium en glas/polycarbonaat u in de zomer juist bescherming op het heetst van de dag door de mogelijkheden om zonwering in te bouwen. En dankzij de geïntegreerde verlichting en eventueel een heater duren de lange zomeravonden nóg langer.

Kostbare meubelen staan droog

U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic. Uw meubelen kunnen alle seizoenen op hun plek blijven staan, doordat ze zijn beschut tegen weer en wind.

Eenvoudig uit te breiden

Een terrasoverkapping van M.V.M is zeer eenvoudig uit te breiden met diverse opties. Hierdoor kunt u nóg meer van uw overkapping genieten. U heeft de keuze uit zonwering, verlichting, glaswanden/schuipuien of Ritz Screens. Met deze laatste drie opties kunt u uw overkapping winddicht afsluiten.
Eenvoudig uit te breiden    
 
                 

Bouwvergunning terrasoverkapping

Het ministerie van VROM zegt het volgende over de regelgeving: "Terrasoverkappingen vallen in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden." Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of bij het ministerie van VROM.