Horren

Wilt u geen last meer hebben van muggen en vliegen in huis? Met een horsysteem van M.V.M. Zonwering blijft uw huis vrij van vervelende insecten. Er is tegenwoordig een systeem voor elk type raam. Horsystemen zijn er voor naar binnen- of buitendraaiende ramen, dakramen, gewone en openslaande deuren en schuifpuien.

Ook voor deuren zijn er praktische en decoratieve oplossingen. De professionele horsystemen van M.V.M. Zonwering zijn bijvoorbeeld handig als achterdeur, schuifpui of openslaande deur als u kleine kinderen of dieren heeft. Want wanneer zij er doorheen lopen, kan deze door de harmonica gaasvorm en bijpassend railsysteem weer terug geplaatst worden. De schuifhordeur is even chique als comfortabel. En met de vaste hordeur heeft u een effectief systeem voor deuren die de hele dag open staan, zoals een tuin- of achterdeur.

Voor insectwerende horren kunt u terecht bij M.V.M. Zonwering. Voor iedere situatie hebben wij de juiste hor. Omdat M.V.M. maatwerk levert, is er voor ieder raam een hor verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in een horsysteem van M.V.M.? Neemt u contact op voor vrijblijvend advies of voor het maken van een inmeetafspraak bij u thuis.